Transport moloz la saci Bucuresti


Atunci cand zugraviti, modificati un perete,daramati o debara, sau doar faceti o igienizare in casa, se produce moloz. De multe ori aveti probleme cu acest moloz. Aici intervenim noi.
Aveti cateva variante pentru evacuare molozului.


O varianta ar fi sa transportati singur molozul, daca aveti o varianta de depozitare. Majoritatea gropilor de gunoi nu lucreaza cu persoanele fizice, iar cele care lucreaza au preturi foarte mari pentru persoane fizice. Mai puteti arunca molozul la intamplare si riscati o amenda de pana la 100 milioane.


O alta solutie ar fi sa faceti contract cu firmele mari de salubrizare pentru un container de moloz.
Sau nu aveti o cantitate asa mare de moloz cat sa umpleti un container. Puteti apela la diversi oameni, care in schimbul cazii si a caloriferelor de fonta va i-a molozul din apartament. Foarte multi clientii ai nostri se plang ca au descoperit molozul in spatele blocului dupa plecarea acestora.


Variante sunt multe. Noi propunem un serviciu accesibil si sigur pentru eliberarea casei de moloz.
Tot molozul ridicat de la clinetii nostri ajunge la gropile de gunoi cu care avem contract, sau pe terenurile unde se foloseste moloz pentru umplutura.


Cel mai sigur, ca sa evitati orice neplacere cauzata de moloz, cumparati saci de rafie de la magazinele de bricolaj, pe care in incarcati putin peste jumatate cu moloz, circa 40 kg, ca sa poata fi manipulat.
Cand aveti totul pregatit sunati la 0762 122 814 si faceti o programare pentru evacuarea molozului. Cel mai flexibil ar fi sa programati cu 24 ore inainte. Ne deplasam pentru orice cantitate de moloz, dar minimul de plata este cat pentru 15 saci de moloz. Pentru un cost mai mic puteti incarca dumneavostra sacii in masina. Pentru o cursa de moloz, greutatea maxima este de 2 000 de kg.


Preturile noastre sunt personalizate pe fiecare client, pentru ca conteaza etajul, folosirea sau nu a liftului si zona Bucurestiului. Pentru detalii, cantactati-ne, nu va costa nimic.
Comanda rapid 0762 122 814 !

Alte servicii disponibile : inchiriere container moloz, transport mobila sau evacuare mobila veche.

transport moloz la saci

 

Deseurile din constructii si demolari provin din activitati precum constructia de cladiri si obiective de infrastructura, demolarea totala sau partiala a cladirilor sau a obiectivelor de infrastructura, constructia si intretinerea cailor rutiere.

Reprezinta aproximativ 25% din totalul deseurilor generate in UE. In compozitia sa intra numeroase materiale, precum beton, caramizi, lemn, sticla, metale, plastic, solventi, azbest si sol excavat, dintre care multe pot fi reciclate intr-un mod sau altul.

Molozul este in special depozitat pe rampa de deseuri, incinerat si reciclat, unele tari obtinand procente de reciclare de pana la 80%.

Acest tip de deseuri poate fi o resursa pentru reciclare si refolosire in industrial constructiilor, fiind identificat ca flux de deseuri prioritar de catre Uniunea Europeana. Datorita cantitatilor foarte mari de moloz, el poatet ocupa spatii valoroase in incinta depozitelor de deseuri.

De asemenea, daca nu sunt separate la sursa, ele pot contine urme de deseuri periculoase. Totusi, ele pot contitui o resursa pretioasa iar tehnologia separarii si recuperarii deseurilor din constructii si demolari este bine pusa la punct, usor accesibila si in general necostisitoare. Cel mai important, exista o piata pentru folosirea pietrisului rezultat din deseurile de constructii si demolari la constructia cailor rutiere, sistemelor de drenaj si alte proiecte de constructii.

Din totalul deseurilor pe care fiecare dintre noi le genereaza in medie, doar un procent de 14% din masa totala este reprezentat de deseurile manejere. Restul corespunde deseurilor din sectorul minier (~30%) si din constructii/ demolari (~25%), care sunt generate indirect de noi, plus un aport semnificativ al sectoarelor agricol si industrial.

Generarea deseurilor din constructii si demolari este un proces delimitat in timp. Cantitatile generate depind strict de marimea constructiei demolate, iar in cazul santierelor de constructii depind de disciplina tehnologica (construirea cu generarea unor cantitati reduse de deseuri). Generarea acestora este un proces cu caracter discontinuu.

Perioada de existenta a facilitatii de stocare temporara este strict legata de perioada de desfasurare a activitatilor de desfiintare, respectiv constructie, perioada clar stabilita in cadrul autorizatiei de constructie, respectiv desfiintare.

Deseurile din constructii si demolari sunt stocate la locul de generare. Apoi sunt transportate la depozitele de deseuri ori la operatorii economici care ofera servicii de tratare (recuperare resturi metalice, concasare beton si caramizi). O alta alternativa este reprezentata de tratarea deseurilor la locul de generare (pe amplasamentul pe care se realizeaza constructia sau demolarea), mai ales in cazul amplasamentelor mai mari.

In vederea evitarii impactului negativ asupra mediului, trebuie acordata atentie stocarii temporare a deseurilor din constructii si demolari la locul de generare.

Transportul deseurilor de la locul de producere pana la locul de stocare se face doar pentru deseurile reciclabile (sticla, metal, lemn) in cazul demolarii selective sau a sortarii preliminare realizata imediat dupa demolarea propriu-zisa a obiectivului. Nu se efectueaza transportul deseurilor nereciclabile din constructii si demolari, intrucat acestea se stocheaza temporar direct pe locul de generare.

Transpor molozl se efectueaza, in functie de cantitatile generate pe fiecare tip de deseuri cu mijloace manuale (saci, roabe, caruturi, stivuitoare manuale) sau mecanizate (remorci, autocontainiere).

La selectarea modului de transport al deseurilor intre sursa de generare si facilitatea pentru stocare temporara trebuie evitate solutiile de transport al deseurilor in conditii care ar putea duce la poluarea factorilor de mediu prin imprastierea deseurilor, trebuind luate masuri pentru asigurarea stabilitatii acestora in mijloacele de transport.

In timpul efectuarii transportului cu mijloace manuale trebuie luate in seama riscurile existente pe amplasament, riscuri generate de: existenta unor deseuri avand dimensiuni de gabarit mare si stabilitate precara, circulatia unor mijloace mecanizate de mari dimensiuni care transporta sarcini mari.

In functie de tipurile de deseuri ce se preconizeaza sau sunt planificate a fi stocate temporar in urmatorul interval de 24 de ore, trebuiesc stabilite pozitiile efective de pe cuprinsul facilitatii unde vor fi stocate deseurile (cu aplicabilitate in special pentru deseurile stocate in gramezi sau containere) si resursele materiale (echipamentele) si de forta de munca necesara pentru manipularea lor. Trebuiesc prevazute locatii de rezerva atat din punct de vedere cantitativ cat si pentru situatia in care, in urma demolarilor, apare o categorie de deseuri care nu a fost prevazuta.

Atunci cand se cunoaste programul de livrare a deseurilor, acesta se pune in acord cu celelalte activitati ale facilitatii fiind acordata prioritate livrarilor.

Emisii in aer

Activitatea de stocare temporara a deseurilor din constructii si demolari reprezinta o sursa necontrolata de emisii de particule in atmosfera atat in perioada de manevrare a deseurilor, cat si stocurile in sine. Intrucat emisiile sunt necontrolate nu se poate stabili un program de monitorizare.

Pe intreaga perioada de operare a facilitatii, operatorul economic trebuie sa asigure reducerea la minim a emisiilor de particule, printr-o manevrare corespunzatoare a deseurilor.

Emisii in apa

Principalele categorii de ape uzate generate in cadrul unei facilitati de stocare temporara a deseurilor nepericuloase din constructii si demolari sunt apele pluviale colectate de pe platforma de stocare.

Apele pluviale colectate de platforma de stocare temporara nu trebuie deversate direct in emisar. In cazul in care pe amplasament sau in vecinatatea acestuia exista un sistem de canalizare centralizat, acesta va prelua si apele pluviale colectate de pe platforma de stocare temporara. In caz contrar, se va asigura colectarea apelor pluviale intr-un bazin, acestea urmand a fi epurate fie pe amplasament, fie in cadrul unei statii de epurare.

Calitatea apelor pluviale va fi monitorizata conform cerintelor autoritatii de reglementare in domeniul gospodaririi apelor, urmarindu-se in principal urmatorii indicatori: pH, conductivitate, total substante dizolvate, substante in suspensie, metale etc.

Emisii de zgomot

Emisiile de zgomot in cazul stocarii temporare a deseurilor din constructii si demolari sunt determinate in principal de manevrarea deseurilor, precum si de mijloacele de transport.

Monitorizarea emisiilor de zgomot se recomanda a se realiza anual, la limita amplasamentului.

Mijloacele de transport oferite pentru transport moloz se adapteaza nevoilor clientilor nostrii, oferinn autoutilitare de 3,5 tone special amenajate pentru astfel de transporturi.

Oferim servicii de transport moloz la cele mai mici preturi asigurandu-va un transport rapid atat in Bucuresti cat si in tara.

Echipa noastra este tanara, dinamica avand cei mai buni soferi dar si personal de incarcare/descarcare, dumneavoastra scapati astfel de toate grijile si nu mai faceti nimic!

 

Servicii de transport moloz Bucuresti complete, transport moloz cu containere, inchiriere container moloz, evacuare mobila veche, transport gunoi, servicii de transport mobila in Bucuresti.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Servicii transport moloz Bucuresti.
Web Analytics