Transport marfa Bucuresti


Transportam orice tip de marfa, oriunde, oricand ! *exclus cadavre .
Fie ca aveti de transportat materiale de constructii, materiale textile, materiale feroase si neferoase, va punem la dispozitie utilitare de 3,5 tone.
Punem la dispozitie masina plus sofer si unde este cazul incarcatori-descarcatori.
Comenzi si detalii la 0762 122 814

Transportul de marfuri reprezinta distribuirea incarcaturilor cu autovehicule din punctul de incarcare la punctele de destinatie in baza contractelor de transport.

 

Servicii care v-ar putea interesa : transport mobila veche, inchiriere containere moloz sau transport mobila.

transport marfa


Transport din latina „transporto” – deplasare in spatiu. Transportul rutier este o ramura de producere, ce are un character comercial ce asigura necesitatea vitala a societatii in transportul de marfuri si calatori.

Procesul de transport marfa reprezinta totalitatea operatiilor efectuate de mijloacele de transport marfa la deplasarea in spatiu si timp a bunurilor materiale si a pasagerilor.

Obiectul transportului rutier constituie bunurile materiale (marfa) si pasagerii. Orice marfa din momentul amplasarii in caroserie pana la descarcarea ei in punctul de destinatie reprezinta sarcina sau incarcatura. Prin activitatea de transport marfa nu se creeaza bunuri materiale, ci se efectueaza prestatii la deplasarea marfurilor, cheltuielile pentru transportare fiind incluse in valoarea lor. De aceea in economia nationala, transportul rutier ocupa un sector tertar.

Transportul marfa uneste toate ramurile economiei nationale intrun organism ce asigura functionarea sistemei bani – marfa – bani ce sta la baza dezvoltarii economiei oricarei tari.

Evolutia civilizatiei umane este strans legata de posibilitatile de transport marfa ale produselor activitatilor economice si pentru realizarea relatiilor tot mai stranse intre diferite grupuri de oameni, s-a nascut necesitatea perfectionarii continue a mijloacelor de transport marfa si crearea unor retele rutiere vaste de transport. Odata cu inventarea automobilului si trecerea la productia de masa a diverselor tipuri de autovehicule, s-a realizat dezvoltarea retelelor rutiere, care asigura posibilitatea deplasarii intre marile aglomeratii urbane si practic toate localitatile unei tarii.


Circulatia rutiera reprezinta miscarea generala de vehicule si persoane, concentrata pe suprafete de teren amenajate special in acest scop, respectiv drumurile. Fenomenul circulatiei rutiere sau a traficului rutier se manifesta tot atat de clar pe distante mari, in teritorii largi, cit si in zone restranse (orase si alte tipuri de asezari). Ca urmare a perfectionarii continue a autovehiculelor, s-a ajuns astazi la ritmuri ridicate si proportii foarte mari de evolutie a circulatiei rutiere, practic are loc o „explozie rutiera”.

Transport marfa este una dintre componentele majore ale sistemului logistic, datorita contributiei sale la indeplinirea misiunii logistice.


De cele mai multe ori, transportul este definit ca miscarea fizica a persoanelor si marfurilor, intre doua puncte. De fapt, transportul marfurilor reprezinta un set de activitati logistice de baza, care se desfasoara in aproape orice canal de marketing si consta in crearea utilitatilor de loc si de timp. Definirea transportului nu trebuie sa se limiteze la simpla deplasare spatiala a marfurilor.

In cazul apelarii la un transportator, utilizatorul cumpara un ansamblu de servicii.
Perspectiva limitata la deplasarea spatiala va conduce la alegerea firmei transportatoare care aplica cel mai scazut tarif de transport.

Totusi, utilizatorul este interesat sa obtina serviciile dorite, in afara de miscarea spatiala a marfurilor, la cel mai bun pret. Astfel, tariful nu constituie unicul criteriu de akegere a unui transportator, deoarece firma utilizatoare urmareste sa indeplineasca cerintele proprii si pe cele ale clientilor sai, referitoare la nivelul de servire.
Principalele criterii utilizate pentru studierea structurii costurilor sunt variatia si separabilitatea.

In functie de criteriul variatiei, costurile se impart in doua categorii majore fixe si variabile. Pe baza criteriului separabilitatii, se delimiteaza urmatoarele categorii: costuri separabile, costuri asociate, costuri comune.


Costurile fixe sunt cele care nu variaza in functie de volumul de activitate. Aceste costuri trebuie sa fie acoperite chiar in situatiile in care firma nu functioneaza. Transportatorii includ in categoria costurilor fixe, componentele legate de: terminale, echipamentele de transport, administrarea activitatii transportatorului, sistemele informationale, unele salarii ale managerilor etc.


Costurile variabile sunt cele care se modifica in mod direct si predictibil, in functie de nivelul de activitate, in cadrul unei anumite perioade de timp. O firma poate evita suportarea costurilor de transport variabile numai daca nu utilizeaza nici un vehicul.

In aceasta categorie, se inscriu costurile directe ale transportatorului, legate de fiecare incarcatura. Exemple de costuri de transport variabile sunt: costul combustibilului, costul fortei de munca, costul de intretinere a echipamentelor, costul manipularii, incarcarii si descarcarii marfurilor.

Tarifele practicate de un transportator trebuie sa acopere cel putin costurile variabile, pentru a permite firmei sa isi continuie existenta i mediul de afaceri.
In afara de criteriul variatiei in raport cu volumul de activitate, structura costurilor este analizata si in functie de criteriul separabilitatii. Acest criteriu reflecta masura in care costurile pot fi atribuite anumitor segmente de afaceri sau intregii afaceri, in ansamblul ei.

Este cunoscut si sub denumirea de criteriul alocarii responsabilitatilor i privinta costurilor pe grupe de utilizatori.


Principalele categorii de costuri identificate sunt urmatoarele:
Costurile specifice/separabile. Sunt cele care pot fi alocate cu usurinta unui anumit output sau unui anumit expeditor ori destinatar. Ca exemplu, se pot considera costurile de incarcare si descarcare a unui vas, in contul unui anumit utilizator.

Costurile asociate. Aceste costuri se refera la situatiile in care oferirea unui serviciu atrage dupa sine oferirea unui alt serviciu. Unul dintre servicii este produsul secundar al celuilalt.
Costurile comune. Sunt o categorie de costuri asemanatoare cu cele asociate, deoarece sunt generate de oferirea unui anumit serviciu, unui tip de utilizatori. Totusi, costurile comune se deosebesc de cele asociate prin faptul ca utilizarea de resurse pentru oferirea unui serviciu nu conduce in mod inevitabil la oferirea altui serviciu.


Modul de transport reprezinta o forma sau metoda de transport de baza. Fiecare utilizator de servicii de transport poate selecta in functie de necesitati, unul sau mai multe moduri de transport pentru deplasarea marfurilor.

Principalele moduri de transport sunt urmatoarele: feroviar, rutier, pe apa, aerian si prin conducte. Utilizatorul va selecta serviciul sau combinatia de servicii care asigura cel mai convenabil raport intre calitate si costuri.

Echipa noastra oricand va poate ajuta cu transportul marfii pentru a fi transportata oriunde aveti nevoie!

Va punem la dispozitie autoutilitare de 3,5 tone special amenajate pentru ca transportul marfii sa ajunga in siguranta si cat mai rapid.

Va asiguram si personal de manipulare incarcare/descarcare formata numai din oameni tineri, dinamici si cu forta de munca.

Pentru a obtine cel mai bun pret de pe piata si pentru a deveni prioritatea noastra va invitam san e contactati pentru a stabili impreuna toate detaliile unui transport matfa perfect!

 

 

transport marfa, transport mobila, transport materiale de constructii, transport electrocasnice, transport materiale electrice

Servicii de transport moloz Bucuresti complete, transport moloz cu containere, inchiriere container moloz, evacuare mobila veche, transport gunoi, servicii de transport mobila in Bucuresti.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Servicii transport moloz Bucuresti.
Web Analytics