Firma de salubrizare

Firma de salubrizare dedicata serviciilor de transport gunoi, evacuare moloz si inchiriere containere de 7 mc.

Firma noastra este autorizata pentru transportul de gunoi, transport moloz si transport deseuri nepericuloase. Acestea se transporta cu utilitare de 3,5 tone ce sunt insotite de echipaje de 2-3 oameni pentru a asigura incarcarea sacilor. Personalul nostru este calificat si asigura ridicarea sacilor cu moloz, cu gunoi sau deseuri direct din locuinta dumneavoastra.

De asemenea asiguram si servicii de avacuare si curatenie in poduri si beciuri. Toate vechiturile de care nu mai aveti nevoie vor fi stranse si ambalate in saci de catre oamenii nosatrii.

Oferim si serviciul de inchiriere containere de moloz, gunoi sau deseuri cu capacitate de 7 mc. In ele se poate orice lucru care va incurca in gospodarie si in firma.

Aceste containere sunt destinate persoanelor fizice cat si celor juridice. Pot fi folosite pentru transportul de gunoi, moloz, deseuri de orice tip sau pur si simplu pentru evacuarea de diferite materiale, de orice natura.

Incheiem contracte de salubrizare cu fabrici, magazine si firme de contructii.

Gama larga de servicii incluzand colectarea majoritatii deseurilor ( mai putin cele periculoase) dotarea tehnica, promptitudinea si seriozitatea angajatilor nostri ne situeaza astazi in randul celor mai competitive si apreciate companii de pe piata gestiunii deseurilor.

 

Servicii care v-ar putea interesa : transport gunoi, inchiriere container gunoi sau transport moloz.

salubrizare conatainer deseuri constructii

 

Dezvoltarea urbanistica si industriala in ritmuri tot mai inalte si odata cu aceasta cresterea populatiei, ridicarea nivelului de civilizatie si asigurarea nevoilor de consum din ce in ce mai mari conduc la diminuarea si epuizarea surselor si rezervelor naturale de materii prime, materiale si combustibili, energie, cu consecintele penuriei pe piata mondiala.


Pe de alta parte se constata influentarea negativa a echilibrului ecologic prin care, asigurandu-se si asa-zisele "deseuri" ce rezulta din toate activitatile vietii cotidiene, se accentueaza pericolul poluarii mediului ambiant.


O gestionare adecvata a deseurilor solide in zilele noastre, este foarte importanta atat la nivel national cat si international. Sunt generate volume de deseuri din ce in ce mai mari, iar in ceea ce priveste practicile traditionale de gestionare a deseurilor se observa o limitare in utilizarea acestora.

Pe de o parte se observa o crestere continua a volumului de deseuri solide, iar pe de alta parte se inregistreaza o scadere a capacitatii de manevrare a acestora.
Cu toate ca deseurile solide menajere constituie doar a parte a deseurilor solide fatale, viteza cu care acestea sunt generate este in permanenta crestere, de aceea echipa noastra va poate ajuta cu evacuarea deseurilor, evacuarea molozului si curatenia locului unde este nevoie ( dar nu vorbim de sters geamuri, sau sters praful).


La modul general, deseurile sunt un rezultat inevitabil al activitatilor si evolutiei umane, iar cauzele principale ale genezei lor sunt:
- biologice -rezultat al ciclurilor vitale in lumea plantelor, animalelor si a omului;


- chimice -toate reactiile chimice sunt guvernate de principiul conservarii materiei, rezultand in final un produs utilizabil dar si elemente neutilizabile. Chiar si energia pierduta prin caldura, vibratii, zgomote, produce poluare, chiar daca nu este luata in considerare ca deseu;
- tehnologice - din procesele de prelucrare si transformare a materiilor prime si materialelor;
- economice - toate produsele au o durata fizica limitata;
- comerciale - atractivitatea unor noi produse le elimina pe cele vechi, iar ambalajele joaca uneori un rol hotarator in reclama si marketing, devenind rapid deseuri;
- accidentale – in cadrul inevitabilelor disfunctionalitati ale sistemelor de productie si a riscurilor tehnologice si naturale majore;
- ecologice - intrucat chiar activitatile de depoluare creeaza deseuri.


Dat fiind faptul ca in asezarile omenesti se desfasoara multiple activitati, deseurile sunt de diverse sorginti:
- menajere propriu -zise din activitatea gospodareasca a omului, sau din meseriile pe care le exercita la locuinta sa, si care pot fi lichide sau solide;
- stradale urbane, normale sau salbatice, rezultat al unor deversari sau depozitari necontrolate;
- industriale de orice gen;


- comerciale in special ambalaje mari;
- din administratie, edituri, ziare, scoli, etc. in special sub forma de hartie si cartoane;
- sanitare, spitalicesti;
- din constructii sub forma de moloz si alte detritusuri minerale;
- speciale, nocive, explozive sau radioactive;


- materiale combustibile: hartie, cartoane, lemn, mase plastice, cauciuc, textile;
- materiale organice in general fermentabile, resturi alimentare, carne, fructe, legume, lactate, cadavre animale;
- materiale inerte: metale, sticla, ceramica, deseuri din constructii;
- materiale pulverulente, cenusi , praf industrial, zgura, moloz, azbest.


Termenul de “deseuri menajere” face referinta doar la deseurile provenite din activitati casnice sau asimilabile cu acestea, colectate in amestec sau selectiv, dar si cele asimilabile cu acestea (care prezinta compozitie si proprietati similare) generate in institutii, industrie, comert, sectorul public sau administrativ.


Odata cu evolutia familiei, a cresterii populatiei si a gradului de civilizatie, resturile rezultate de la menajul propriu-zis, adica de la prepararea hranei, la care se mai adauga si o cantitate insemnata de materiale provenite de la ambalarea alimentelor, si chiar o serie de obiecte de uz casnic sau personal, deteriorate, nu mai sunt niste gunoaie de aruncat ci o adevarata resursa secundara de materii prime si materiale refolosibile.

Si din literatura de specialitate curenta, reiese ideea ca lada de gunoi constiuie un bogat si inepuizabil zacamant.


Deseul: material sau obiect care prin el insusi, fara a fi suspus unei transformari, nu mai poate fi utilizat.
Dupa destinatie, deseurile constituie doua subgrupe: recuperabile si irecuparabile (care se elimina), iar dupa origine pot fi grupate, de asemenea, in doua subgrupe: rebuturi si reziduuri.


Rebutul: o masina, un utilaj sau un produs care nu mai poate fi folosit direct.
Materialele introduse in procesul de fabricatie echivaleaza cu: produse+reziduuri+pierderi.
Produsele, la randul lor, la faza de control tehnic se separa in produse bune pentru folosinta si rebuturi care nu mai pot fi folosite direct.


Reziduurile: materii prime, materiale sau produse care sunt respinse in cursul unor procese de fabricatie sau a unor activitati umane (menaj, comert etc.).
Deci, in aceasta notiune, sunt incluse si rebuturile ca fiind produse respinse. Rezidurile pot fi specifice sau curente:
- Rezidurile specifice sunt cele caracteristice unei anume prelucrari, ca de exemplu: aschiile de metal si lichidul de racire pentru atelierele mecanice, nisipul si bavurile pentru turnatorii etc.


- Rezidurile curente nu sunt caracteristice in mod net unei productii. Exemple: hartiile, ambalajele, cauciucurile, plasticul, sticla si altele, care se gasesc in mod curent in diferite industrii dar nu sunt specifice cu natura acestoare.
Unele reziduuri “specifice” intr-o industrie pot fi “curente”, in altele (de exemplu, sticla este specifica in industria sticlei si curenta in industia de vagoane).


Rebuturile, care nu mai pot fi refolosite in procesul intern al fabricatiei din care provin, si deseurile irecuperabile, se include tot in reziduurile care se colectaza si urmeaza diverse cai de valorificare ca materii prime si materiale refolosibile sau sub o forma de energie, cum ar fi energia termica rezultata prin incinerarea acestora.
Rezulta deci ca notiunea de reziduuri are un inteles mai larg, cuprinzand toate ramurile industriale, agro-alimentare, comerciale si alte activitati publice (menaj, intretinere si curatarea imobileleor, cailor publice etc.).

Ca aspect fizic, reziduurile se regasesc in toate cele trei stari fizice: lichide, solide si gazoase.
Se vor pune in practica tehnologii moderne si ecologice de colectare, transport moloz si valorificare a acestora.


Se va urmari:
- punerea in functiune si imbunatatirea sistemului de colectare selectiva si transport deseuri menajere;
- colectarea selectiva si transportul deseurilor menajere si reducerea impactului produs asupra factorilor de mediu;
- colectarea si valorificarea deseurilor neatractive economic dar cu impact major asupra mediului: PET-uri, mase plastice.


Aceste lucruri vor fi sustinute prin:
- stabilirea operatorilor de colectare si transport a deseurilor menajere;
- constientizarea si educarea populatiei privind colectarea selectiva a deseurilor;
- acordarea de bonificatii, training;
- achizitionarea si dotarea localitatilor cu recipienti pentru colectarea selectiva;
- asigurarea finantelor interne si externe;
- imbunatatirea mijloacelor de transport specializate si utilaje pentru deseurile menajere;


Necesitatea reciclarii tuturor materialelor refolosibile este determinata atat de faptul ca orice material pe care-l aruncam isi are pretul sau, nu numai pentru noi, ci si pentru generatiile viitoare, cat si de constientizarea faptului ca exista limite la cat de mult ne poate oferi pamantul si la cat de mult poate absorbi el poluarea.

Va asteptam sa ne apelati cu incredere pentru a obtine cel mai bun pret pentru salubrizare in urma constructiilor si totodata transportul deseurilor, transportul molozului la groapa de gunoi cu care avem contract!

Autoutilitarele de 3,5 tone va stau la dispozitie oricand pentru transportul orice, oricand, oriunde pregatite pentru orice interventie.

 

 

Servicii de transport moloz Bucuresti complete, transport moloz cu containere, inchiriere container moloz, evacuare mobila veche, transport gunoi, servicii de transport mobila in Bucuresti.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Servicii transport moloz Bucuresti.
Web Analytics