Evacuare mobila veche

Debarasare mobila veche

Mobila veche va incurca prin pod sau pivnita, sau o inlocuiti cu alta moderna?

Aici intervenim noi.

Oferim servicii de evacuare mobila veche.

Personalul nostru demonteaza mobila, o incarca in utilitare de 3,5 tone si o transporta la groapa de gunoi.

Aceste servicii de transport si evacuare mobila, pot include personal sau nu. Puteti incarca dumneavoastra mobila, pentru un pret mai redus.

Mobila care mai poate fi folosita o pastram si o donam.

Servicii pentru Bucuresti si Ilfov.

Pentru comenzi apelati 0762 122 814.

 Servicii care v-ar putea interesa : transport moloz, transport mobila, evacuare beciuri.

Ce bine ar fi sa putem singuri sa reconditionam mobila veche si sa o transformam in ceva pretios pentru casa. Acest lucru ne-ar face sa economisim si bani, plus ca ne punem in practica ideile personale, iar la final satisfactia va fi foarte mare.

Pentru asta insa, trebuie sa beneficiezi de timp liber, rabdare si multa, multa creativitate. In cazul in care nu dispuneti de calitatile prezentate anterior puteti apela la o firma de reconditionare a mobilierului, insa si costurile vor fi mult mai mari.

Puteti transforma un radio de pe timpuri intr-o piesa de mobilier contemporana cum ar fi o masuta, dulapul vechi de 10 ani sau chiar mai mult poate fi transformat complet prin desene florale sau o sticla de vin intr-o opera de arta. Puteti de asemenea sa va inspirati din reviste, prieteni si altele, important este sa va puneti si amprenta personala.

Dupa o plimbare in parc, te poti intoarce cu diferite obiecte pe care le poti folosi ca decoratii pentru camera ta: citeva crengute pot deveni o rama pentru fotografii, asta dupa ce sunt taiate, aranjate, date cu lac si prinse cu sfoara.

Iti poti transforma locuinta dintr-un spatiu vechi si lipsit de farmec intr-unul nou si plin de culoare, care poate atarna cu succes pe unul dintre peretii casei. De asemenea, o piatra poate deveni un obiect de decor interior foarte reusit daca este vopsit la culoarea peretilor sau a mobilei.

Cateva pietricele adunate si date cu vopsea verde pot crea, impreuna cu o planta de apartament, un colt plin de viata.
Dupa o cina romantica, insotita de o sticla de vin, nu aruncati sticla la cos. Ea poate deveni o vaza foarte frumoasa sau un simplu obiect de decor daca suprafata ei este vopsita in diferite culori, cu diferite modele.

Acelasi principiu putem sa-l aplicam si in ceea ce priveste mobila veche, mai ales daca aveti nevoie de o schimbare si nu aveti bani de reconditionare. Puteti aplica pe marginile unei masute vechi diferite lucruri inspirate din natura cum ar fi pietre, nisip, chiar si frunze, important este sa aveti inspiratie. Un  vechi fotoliu, se poate trasforma prin acoperirea lui cu panza din bumbac, in sau chiar iuta.

Langa fotoliu se poate aseza o sticla vopsita in culorile camerei in care pot fi asezate cateva fire de papura date cu lac.
Daca v-ati plictisit de usa de la baie, sa stiti ca si ea poate fi transformata.

O vopsea naturala sau un ecologica, in culoarea peretilor poate avea un efect extraodinar. Dupa ce este vopsita, pe usa pot fi prinse cu lac, la baza sau doar in jurul clantei, cateva frunze. Fasii de autocolant pot forma valuri, iar o oglinda cu rama din carton, pe care sunt prinse scoici sau pietricele te pot trimite oricand cu gandul la mare.


Pe langa avantajul ca o astfel de amenajare este ieftina, se mai poate adauga si faptul ca sunt produse ecologice. Un alt argument pentru care este bine sa optati pentru o astfel de amenajare este faptul ca o astfel de locuinta este cu mult mai primitoare, mai aproape de natura. Produsele ecologice pentru vopsit sau varuit se gasesc cam la toate magazinele de profil din oras. Desi sunt mai scumpe, totusi vei constata ca merita!!

Te-ai plictisit de mobila veche si vrei sa scapi de ea? Vrei sa o schimbi cu o mobila moderna?

Ati ajuns unde trebuia! Echipa noastra va poate ajuta cu evacure mobila veche oricand, oriunde! Dumneavoastra scapati de orice griji, ne ocupam noi de tot de la incarcare pana la descarcare.

Serviciile noastre sunt:

- evacuare mobila veche / degradata

(mobilier vechi, usi, ferestre, tocarii si tot ce nu va mai este de folos in urma amenajarilor);

- evacuare de vechituri din beci, pod, garaj sau boxa;

- evacuare generala de toate obiectele dintr-o locuinta;

(atunci cand achizitionati o proprietate plina de mobilier si alte lucruri nefolositoare).

In aceasta categorie de evacuare mobila veche poate intra mobila din lemn, mobila din sticla, mobilier din metal, covoare, perdele, obiecte decorative, textile, televizoare, frigidere, masini de spalat, masini de cusut, aspiratoare, calculatoare, etc.

Ridicam orice tip de mobilier vechi indifirent de starea acestuia, eliberam camara de lucrurile care va tine spatiul ocupat cu autoutilitare de 3,5 tone.

Aceste deseuri ajung in locuri destinate depozitarii lor (la groapa de gunoi cu care avem contract).

Obiectele care mai pot fi utilizate, se doneaza.

Ai inceput deja curatenia generala si te-ai trezit cu un maldar de vechituri de care ai vrea sa scapi?

 

In primul rand, ai putea sa apelezi noi! In serviciile noastre intra si ridicarea mobilierului vechi, transportul mobilierului vechi catre groapa de gunoi cu care avem contract daca nu se mai poate folosi.

Decat sa arunci mobila la gunoi, ai putea sa alegi si varianta donarii acesteia persoanelor care ar putea sa o foloseasca. Exista numeroase fundatii care se ocupa de preluarea de hainute, mancare, mobila, electrocasnice, oferindu-le apoi celor nevoiasi.

Nu exclude insa si varianta comunitatii locale. De exemplu, intreaba la biserica din apropiere daca se ocupa de preluarea de bunuri. Majoritatea preotilor isi cunosc enoriasii si ar putea sa te indrume clar spre cei care intr-adevar le-ar putea folosi. De asemenea, acestia pastreaza deseori legatura cu fundatii sau orfelinate.

Nu ezitati sa ne contactati! Nu veti regreta! Veti obtine cel mai bun pret pentru evacuarea mobilei vechi de atatia ani!

Actionam atat in Bucuresti cat si din Bucuresti catre alte zone ale tarii.

 

 

 

Servicii de transport moloz Bucuresti complete, transport moloz cu containere, inchiriere container moloz, evacuare mobila veche, transport gunoi, servicii de transport mobila in Bucuresti.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Servicii transport moloz Bucuresti.
Web Analytics