Evacuari beciuri si poduri

Debarasari deseuri
Ridicare deseuri
Curatenii generale


De cele mai multe ori, in beciuri, pe langa lucrurile folositoare, strangem vechituri de tot felul.
Cu personal propriu adunam vechiturile in saci pe care ii incarcam in masina.
Atunci cand vreti sa scapati de toate lucrurile nefolositoasre, sunati la
0762 122 814.

 

Servicii care v-ar putea interesa : evacuare mobila, transport mobila sau inchiriere container moloz .

Dezvoltarea economica, cresterea productiei si a consumului au condus anual la generarea de cantitati mari de deseuri, devenind o problema acuta pentru mediu.


Gestionarea necorespunzatoare a deseurilor conduce la numeroase cazuri de contaminare a solului si a apelor subterane si de suprafata, amenintand totodata si sanatatea populatiei.
Pentru asigurarea unei bune protectii a factorilor de mediu precum si a sanatatii populatiei este necesar ca deseurile sa fie colectate frecvent si eliminate intr-un mod care sa nu prezinte pericol.


Principiile care stau la baza strategiei de gestionare a deseurilor sunt:
- principiul protectiei resurselor primare – este formulat in contextul mai larg al conceptului de “dezvoltare durabila” si stabileste necesitatea de a minimiza si eficientiza utilizarea resurselor primare, in special a celor neregenerabile, punand accentul pe utilizarea materiilor prime secundare;
- principiul masurilor preliminare, corelat cu principiul utilizarii BATNEEC (“Cele mai bune tehnici disponibile care nu presupun costuri excesive”) – stabileste ca, pentru orice activitate trebuie sa se tinacont de urmatoarele aspecte principale: stadiul curent al dezvoltarii tehnologiilor, cerintele pentru protectia mediului, alegerea si aplicarea acelor masuri fezabile din punct de vedere economic;

- principiul prevenirii – stabileste ierarhizarea activitatilor de gestionare a deseurilor, in ordinea descrescatoare a importantei care trebuie acordata: evitarea aparitiei,

minimizarea cantitatilor, tratarea in scopul recuperarii, tratarea si eliminarea in conditii de siguranta pentru mediu;


- principiul poluatorul plateste, corelat cu principiul responsabilitatii producatorului si cel al responsabilitatii utilizatorului – stabileste necesitatea crearii unui cadru legislativ si economic corespunzator, astfel incat costurile pentru gestionarea deseurilor sa fie suportate de generatorul acestor;


- principiul substitutiei – stabileste necesitatea inlocuirii materiilor prime periculoase cu materii prime nepericuloase, evitandu-se astfel aparitia deseurilor periculoase;


- principiul proximitatii, corelat cu principiul autonomiei – stabileste ca deseurile trebuie sa fie tratate si eliminate cat mai aproape de sursa de generare; in plus, exportul deseurilor periculoase este posibil numai catre acele tari care dispun de tehnologii adecvate de eliminare si numai in conditiile respectarii cerintelor pentru comertul international cu deseuri;


- principiul subsidiaritatii (corelat si cu principiul proximitatii si cu principiul autonomiei) – stabileste acordarea competentelor astfel incat deciziile in domeniul gestionarii deseurilor sa fie luate la cel mai scazut nivel administrativ fata de sursa de generare, dar pe baza unor criterii uniforme la nivel regional si national;
- principiul integrarii – stabileste ca activitatile de gestionare a deseurilor fac parte integranta din activitatile social-economice care le genereaza.


Optiunile de gestionare a deseurilor urmaresc urmatoarea ordine descrescatoare a prioritatilor:
- prevenirea aparitiei – prin aplicarea “tehnologiilor curate” in activitatile care genereaza deseuri;
- reducerea cantitatilor – prin aplicarea celor mai bune practici in fiecare domeniu de activitate generator de deseuri;
- valorificarea – prin refolosire, reciclare materiala si recuperarea energiei;
- eliminarea – prin incinerare si depozitare.

“DESEU” insemna orice substanta sau obiect pe care posesorul il arunca, sau intentioneaza, sau este obligat sa-l arunce.
Subiectiv sunt definite ca obiecte portabile abandonate de proprietar si obiectiv in legatura cu depozitarea sistematica a gunoiului asa cum este ceruta de protectia sanatatii publice si in particular a mediului.


Ca rezultat al proceselor din industrie, agricultura si tehnologie, se creaza cantitati tot mai mari de noi deseuri. Gazele, lichidele, deseurile solide, deseurile menajere si apele riziduale polueaza mediul si in unele locuri nivelele de poluare sunt periculos de ridicate.

Daca vrem sa traim intr-o lume sanatoasa, trebuie sa minimalizam efectele reziduurilor produse de societate. Daca reziduurilor li se permite sa domine mediul, echilibrul natural este pierdut si acest dezechilibrul poate avea efecte dezastruoase asupra animalelor, vegetatiei si chiar a vremii.
Locurile de depozitare a deseurilor trebuie administrate pentru ca pamantul sa nu adaposteasca boli. Multe locuri in care au fost depozitate deseuri timp de zece ani, au fost recuperate si chiar au oferit teren de parcuri si case.

In mod traditional, obiectivul ingineriei mediului era indepartatrea deseurilor domestice din motive sanitare. In majoritatea oraselor acest tip de indepartare a fost introdus de acum mai multe secole. Totusi, accentul a fost pus doar pe curatarea orasului, sortarea deseurilor fiind indiferenta.

Managementul modern de deseuri pune accent pe tratarea si eliminarea celor ce nu pot fi reciclate in mod sigur pentru medium.
La managementul deseurilor tendinta este a unui sistem integrat cu mai multe resurse bazate pe separarea sursei, urmata de reprelucrare, reciclare, utilizarea energiei, sau tratarea cu un numar crescut de tehnologii. Pentru fiecare dintre acestea a aparut o dezvoltare incredibila de tehnologii ca, de exemplu sisteme de curatire avansate a gazului de fum, garnituri de polimeri compusi.


O data cu cresterea costului tratarii deseurilor si a numarului de tehnici de tratare, este din ce in ce mai important sa se dispuna de date sigure pentru a alege tehnicile corecte pentru anumite tipuri de deseuri.


Din punct de vedere istoric, reciclarea desurilor s-a axat pe recuperarea de metale valoroase si similar pe baza unei initiative private. Doar in ultimele doua decate, reciclarea, compostarea etc. s-au bazat pe beneficii comune pentru societate (cerinte reduse de platforme de depozitare, economie de materie prima etc.). De asemenea, arderea deseurilor, biogazului etc. produc energie care inlocuieste alte surse de energie importante, toate in contextul unei eficiente protectii a mediului inconjurator.

Tocmai de aceea intevenim noi cu evacuare din beciuri si poduri a deseurilor sau a lucrurilor pur si simplu inutile stranse de dumneavoastra in timp!

Initial managementul deseurilor avea drept obiectiv indepartarea deseurilor si curatirea oraselor. Dezvoltarea economica si sociala durabila fara deteriorarea calitatii mediului impune un management adecvat al deseurilor fara epuizarea resurselor naturale. Managementul modern priveste in alt mod deseurile.


In primul rand ele nu sunt privite ca si „resturi” care trebuie indepartate din motive sanitare, ci ca o sursa de materii si materiale prime. In acest fel se pune accent pe reciclarea si valorificarea deseurilor, utilizarea energiei si depozitarea deseului ultim. In acest fel se impune un sistem integrat de reprelucrare si reciclare a deseurilor bazat pe un numar mare de tehnologii.

Initial reciclarea deseurilor s-a bazat pe recuperarea deseurilor de metale valoroase, iar mai apoi recuperarea tuturor materialelor, producerea biogazului, iar resturile arse si deseul ultim sa fie depus pe platforme. In acest context managementul deseurilor ocupa un rol important deoarece deseurile nu sunt numai o potentiala sursa de poluare, ele constituind si o sursa de materii prime secundare. Tendintele actuale privind abordarea problemei deseurilor in contextul dezvoltarii durabile trebuie sa tina cont de urmatoarele doua aspecte:
- micsorarea cantitatii de deseuri;
- evitarea poluarii mediului.


Principalele obiective ale strategiei moderne a managementului deseurilor sunt:
- prevenirea aparitiei deseurilor;
- tratarea deseurilor la sursa de generare;
- protejarea sanatatii publicului;
- protejarea mediului;
- mentinerea curateniei;
- conservarea resurselor naturale, prin reciclarea si valorificarea deseurilor.


O atentie deosebita trebuie acordata deseurilor periculoase si celor radioactive si anume asupra aparitiei acestora. Managementul deseurilor este o masura a gradului de civilizatie, cultura si dezvoltare industriala. In acest domeniu trebuie promovat la maxim sistemul de reciclare si de dezvoltare a unei structuri bine organizate de eliminare a acestora in siguranta. Este un sector care in Romania in viitor va fi un domeniu al unor oportunitati de afaceri.
Cantitatea de deseuri provenite de la populatie si din activitatile economice va atinge in viitor asemenea nivele incat va crea probleme ale managementului acestora. Aceste probleme nu pot fi rezolvate prin amenajarea de noi spatii de depozitare (gropi) sau prin construirea de incineratoare, care sunt foarte costisitoare si pun ele insele problema protectiei mediului.

Echipa noastra va sta la dispozitie oricand, oriunde cu autoutilitare de 3,5 tone gata pregatite pentru evacuarea beciurilor si a podurilor dumneavoastra!
Dispunem de personal de incarcare/descarcare care va ajuta fara ca dumneavoastra sa mai faceti vreun efort!

Lasati totul in seama noastra si scapati de griji!Sunati acum pentru a obtine cel mai bun pret!


 

 

Servicii de transport moloz Bucuresti complete, transport moloz cu containere, inchiriere container moloz, evacuare mobila veche, transport gunoi, servicii de transport mobila in Bucuresti.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Servicii transport moloz Bucuresti.
Web Analytics