Echipa noastra sare in ajutorul clientilor nostrii cu diverse servicii astfel incat sa satisfacem toate cerintele si nevoile atunci cand ni se cere.

Serviciile noastre sunt complexe si se axeaza pentru toate categoriile de clienti,astfel:

Evacuare mobila veche cu personal care va ajuta la demontarea, incarcarea si mai apoi descarcarea la groapa de gunoi cu care avem contract. Evacuam orice de prin curti, beciuri sau poduri.

 

Evacuari poduri si beciuri cu personal dinamic, tanar care pot efectua chiar si salubrizare lasand totul curat. Evacuam toate lucrurile nefolositoare, stricate de la electrocasnice, mobila veche pana la borcane, covoare etc.

 

Firma salubrizare constructii care va ajuta atat cu evacuarea, transportul cat si cu inchirierea containelor cu o capacitate de 7 metri cubi.Firma noastra pune la dispozitie si personal de manipulare care se ocupa de la demontare pana la descarcare la groapa de gunoi.

 

Inchiriere container moloz cu o capacitate de 7 metri cubi, in care se pot depozita deseuri din constructii si demolari, tigle, materiale ceramice, feroase si asa mai departe.Incarcarea revine beneficiarului.

 

Inchiriere container gunoi cu stationare 2-3 zile unde se pot depozita atat gunoaie menajere cat si nemenajere, materiale degradate, resturi gospodaresti, din gradinarit sau din amenajari de orice tip, in general tot felul de deseuri dar mai putin cele periculoase deoarece necesita un transport special.

 

Transport gunoi cu autoutilitare de 3,5 tone special concepute si amenajate pentru un astfel de transport. Echipa noastra va ajuta la incarcarea gunoiului rezultat fie el vrac fie el incarcat el in saci, din curti, beciuri, porduri si nu numai.

 

Transport mobila cu personal calificat si foarte atent in transportul mobilei care va ajuta de la impachetarea ei pana la mutarea la adresa mentionata. Executam transport mobila atat pentru persoane fizice cat si juridice ( mutari birouri etc).

 

Transport moloz incarcat in saci de rafie cu o greutate de maxim 40 kg pentru a putea fi transportati cat mai usor si pentru a evita micile accidente. Comanda minima de transportat este 15 saci.Punem la dispozitie autoutilitara cu o capacitate de 2000 kg.

 

Sunati si nu veti regreta! Alegeti unul dintre serviciile puse la dispozitie si care va avantajeaza si va ajutam cu mare placere!

 

 

 

 

 

Servicii de transport moloz Bucuresti complete, transport moloz cu containere, inchiriere container moloz, evacuare mobila veche, transport gunoi, servicii de transport mobila in Bucuresti.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Servicii transport moloz Bucuresti.
Web Analytics