Car moloz de la amenajari cu utilitare de 3,5 tone si personal pentru manipulare. Car moloz la saci cu masini sau moloz vrac cu containere. Serviciul nostru este disponibil in Bucuresti si imprejurimi. Ridicam sacii cu moloz din apartament, usi sau ferestre, mobila uzata sau veche, cada, wc, etc. Solicitati pret la 0762 122 814.

Car moloz la saci Bucuresti

car moloz

Orice fel de activitate de zugraveala sau constructie produce moloz, molozul rezultat trebuie transportat corespunzator la groapa de gunoi. Acest serviciu poate fi solicitat telefonic, fara a fi nevoie de deplasare. Noi va transportam molozul la groapa de gunoi. tot ce trebuie sa faceti, sunati la numarul de mai sus si o echipa de 2-3 oameni seĀ  deplaseaza si va ridica molozul din apartament.

Car moloz cu personal propriu direct din apartament, sau pot oferi doar masina pentru transport. Fiecare client poate folosi serviciul cu orice buget. Suntem deschisi la negociere, fiecare client poate incarca in masina molozul singur, astfel obtinand un pret mai mic. Pretul se stabileste in functie de cantitate. Cantitatea este numarul de saci, lemnele, tocurile, etc.

Car mobila veche din apartamente sau casa. Mobila veche nefolositoare, care va incurca, o ridicam din casa si o transportam in locuri special amenajate. Personalul nostru demonteaza si incarca mobila in duba. Transportul este asigurat cu dube de 3,5 tone. Putem ridica un pat, o masa sau toata mobila din casa. Suna.

Car moloz cu containere de sapte metri cubi. Containerul il inchiriem pentru o zi, doua sau trei. In acest timp trebuie incarcat. Comanda cu o zi inainte, plata cash la livrare. Putem livra in orice zona din oras, Sunati la 0762 122 814 si obtineti oferta. Aici gasiti servicii similare disponibila in Bucuresti.

Servicii de transport moloz Bucuresti complete, transport moloz cu containere, inchiriere container moloz, evacuare mobila veche, transport gunoi, servicii de transport mobila in Bucuresti.

Copyright 2011. Joomla 1.7 templates. Servicii transport moloz Bucuresti.
Web Analytics